Grafik
Post został przeze mnie usunięty z powodów błędów ortograficznych!
Hackerzy*
- Patryk
Ostatnio edytowany przez patrykst45 (2013-02-12 11:23:17)
Hmm...Mnie w Crysis wkurza to jak ludzie wyzywaja mnie od cheaterow,trainerow itp.Denerwuje mnie rowniez to jak na serwie gra jakis cheater i jest mozliwosc glosowania,a onie nic nie robia,prosze ich zeby napisali to yes,a oni nic.Trafia mnie to.Oczywiscie denerwuje mnie spamowanie granatami,Rocketnooby,gaussnooby itp.Ach wy nooby macie szczescie ze nie widze was na codzen,na zywo.
EDIT:Witam ponownie.Jestem Wk... i to bardzo,wiecie przez kogo przez niejakiego Szefu04.To najwiekszy noob jeszcze wiekszy od Krzysiumiki.Typ wymysla jakies walki na vtole ahahhaha.Jak mu powiedzialem zeby weszedl na aimapke na Duela,to zaczal cos pierdzielic..a jak mu kazalem wejsc na jaka kolwiek mape IA to powiedzial ze nie lubi IA.WIec zaproponowal spara na Mesie LOL sobie mysle.Ok zgodzilem sie,mialo byc 2 vs 2,wiec do mnie doszedl Crysis,a u niego byl jakis noob,niewiele lepszy od niego,jak przyszlo co do czego to mi dal Kicka i zaczal mnie wyzywac.Ale noob,omijajcie go z daleka,bo jego glupota i fantazja nie zna granic.Nie Polecam Tego Allegrowicza
Ostatnio edytowany przez Bartek4 (2011-08-24 21:48:19)